Werkwijze

elizee promoot met liefde de mooie dingen van het leven: kunst en cultuur, ambacht en innovatie. Met veel ervaring in de wereld van innovatie, horeca en erfgoed.

Het buitenissige trekt me aan: zo schreef ik erotica in opdracht en ga ik regelmatig undercover als ghostwriter en onderzoeker. En kom dan terug met een krachtige speech, een gedegen rapportage. Soms ben ik ook moderator of presentator. Heb je een merkwaardig verzoek? Try me.

Ik ben een solopreneur, kenniswerker, eenvrouwsbedrijf. Omdat ik zo het liefste werk: één op één, snel schakelen, veel mogen leren en ervaren. Daarom werk ik graag samen met creatieven en pioniers. Als ik het niet alleen kan weet ik de beste en leukste vakidioten te vinden.

Wat kan ik voor je doen? Ik schrijf nieuwsbrieven, webteksten, jubileumboeken en brochures. Scripts, korte verhalen, interviews. Wil je bloggen maar twijfel je over je toon? Ik help je daarbij, als schrijver of als tekstcoach. Wil je raad over storytelling, social media, SEO? Ook daar kan ik je bij helpen.

Werkwijze: elizee is een klein en persoonlijk tekstbureau. Ik graaf graag dieper en zoek samen met jou naar je waarom, naar je kracht en sprankel. Om die vervolgens pakkend te verwoorden. In een kennismakingsgesprek kijken we samen of het klikt. Daarna werk ik graag via een interview, dat ik vervolgens uitwerk naar het juiste medium. Jouw teksten herschrijven behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie: live in het zuidwesten van Nederland.
Kantoor: Badhuis, Middelburg.
Verder weg: Skype (marloeselizee).
Laten we kennis maken!


Fotocredits: uitreiking PZC publieksprijs (foto Ruben Oreel), Sinister Zeeland met Jan J.B. Kuipers (foto Ruben Oreel), Zij Is De Stad (foto Edwin Mijnsbergen).