Werkwijze

elizee promoot met liefde de mooie dingen van het leven: kunst en cultuur, ambacht en innovatie. Met veel ervaring in food en erfgoed. Ik werk graag voor pioniers en eigenzinnige organisaties.

Het buitenissige trekt me aan: zo schreef ik erotica in opdracht en ga ik regelmatig undercover als ghostwriter en onderzoeker. En kom dan terug met een krachtige speech, een gedegen rapportage. Heel soms ben ik ook moderator of presentator. Heb je een merkwaardig verzoek? Try me.

Ik ben een solopreneur, kenniswerker, eenvrouwsbedrijf. Omdat ik zo het liefste werk: één op één, snel schakelen, veel mogen leren en ervaren. Daarom werk ik graag samen met creatieven, kunstenaars, kenniswerkers. De beste en leukste vakidioten, ik stel ze graag aan je voor.

elizee is een klein en persoonlijk tekstbureau. Ik schrijf nieuwsbrieven, webteksten, jubileumboeken en brochures. Subsidieaanvragen, korte verhalen en interviews. Wil je bloggen maar twijfel je over je toon? Ik help je daarbij, als schrijver of als tekstcoach. Wil je een no-nonsense advies over storytelling, social media, SEO? Ook daar kan ik je bij helpen. Ik schrijf ook infotainment, scripts, essays en theaterteksten.

Mijn werkwijze: in een kennismakingsgesprek onderzoeken we samen of het klikt en of ik je verder kan helpen. Daarna werk ik graag via interviews, die ik vervolgens uitwerk tot een passend format. Bestaande teksten herschrijven behoort ook tot de mogelijkheden. Sommige klanten praten mijn WhatsApp vol en op basis daarvan schrijf ik een blog of column. Ik graaf graag dieper en zoek samen met jou naar je waarom, naar je kracht en sprankel. Om die vervolgens pakkend te verwoorden.

Richtprijs per uur: € 60,- ex btw voor non-profit stichtingen, creatieven en kunstenaars, € 70,- ex btw voor andere beroepsgroepen. Een offerte is uiteraard afhankelijk van de aard en duur van een opdracht, ik maak er graag een op maat. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Ik denk graag een eindje met je mee!

Standplaats: Middelburg (actieradius voor live contact: Goes, Vlissingen, Bergen op Zoom, Dordrecht, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Terneuzen. Anders graag via Zoom).

Laten we kennis maken!


Fotocredits: uitreiking PZC publieksprijs (foto Ruben Oreel), Sinister Zeeland met Jan J.B. Kuipers (foto Ruben Oreel), Zij Is De Stad (foto Edwin Mijnsbergen).