Contact


Marloes Matthijssen
elizee tekst & idee
& cultuurprojecten

mail: marloes@elizee.nl
mobiel: 06-12022948

Corona-update: ik werk aan een roman en neem beperkt nieuwe klussen aan. Het beste is om me even te mailen! Ik heb een fijn netwerk van copywriters om me heen, mocht ik zelf geen tijd hebben dan raad ik met liefde een aantal goede collega’s aan.

Stuur gerust een Whatsapp bericht (Signal, Telegram, Messenger…) maar soms staat mijn telefoon even op de vliegtuigstand (of gewoon lekker uit), om me beter te kunnen concentreren.

Werkdagen: maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.

Werkadres:

Het Badhuis, ruimte voor creatieve ondernemers
Zusterstraat 7
4331 KG Middelburg

Ook voor creatief teamwork: het Badhuis heeft fantastische developers, vormgevers, marketeers, copywriters, een fotograaf én een filosoof in huis.
Foto Badhuis: Marcel Kentin.

Postadres:

Branderijmolengang 1
4331 SJ Middelburg

  • elizee tekst & idee:
  • ZZP’er sinds 2010
  • KVK-nummer 20169227

Richtprijs per uur: € 55,- ex btw voor non-profit stichtingen, creatieven en kunstenaars, € 65,- ex btw voor andere beroepsgroepen. Een offerte is uiteraard afhankelijk van de aard en duur van een opdracht, ik maak er graag eentje op maat. Een eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Ik denk graag een eindje met je mee!

Hier staan de kleine lettertjes oftewel de algemene voorwaarden.

P.S. Elke maand een briefje van mij ontvangen, met schrijftips, aanraders op cultuurgebied en andere mijmeringen? Zoals die ouderwetse brief, maar dan zonder postzegel en oud papier?