DIY-blogcursus

Een speciaal aanbod voor mensen die nu thuis zitten en deze rare tijden willen benutten om eindelijk meer met schrijven te gaan doen. Wil jij zelf een blog gaan bijhouden op je website en wil je gerichte tips ontvangen, die passen bij je doelgroep en bij je persoonlijkheid?

Dan help ik je graag met deze DIY-blogcursus. Wat houdt dat in? Je ontvangt na aanmelding een invulformulier, want ik wil graag weten wie je bent en voor wie je wil gaan schrijven. Daarna krijg je een handig document met mijn tips over bloggen, plus een analyse van mij over hoe je op dit moment online overkomt. Daarna ga je zelf aan de slag: je gaat de komende vier weken vier blogs schrijven, die ik lees en van persoonlijk commentaar voorzie. Kunnen zinnen soepeler en leuker, hoe hou je de aandacht vast? Aan het einde van de rit kunnen we bellen of skypen: hoe ging het, wat zou je nog meer willen weten?

Voordelen:

  • Eindelijk die start maken met bloggen en deze vreemde tijden nuttig besteden.
  • Persoonlijk en eerlijk commentaar van een copywriter die dit al tien jaar doet.
  • Slimme tips en trucs over de aandacht vasthouden, nieuwe onderwerpen bedenken en basics over SEO.
  • Een website die weer actueel is en dat ook blijft, met jouw inzet. Best een goed voornemen in deze roerige tijden waarbij massa’s mensen thuis zitten, veel online lezen en nieuwe plannen maken voor als we weer naar buiten mogen.
  • Voor mij is het ook leuk: we helpen elkaar, vanuit huis.

Speciale prijs: € 299,- ex BTW (in 2 facturen, aan het begin en het eind, zodat het behapbaar blijft).

Zin om te starten en lekker te gaan schrijven? Mail me dan op marloes@elizee.nl.