Service

elizee zorgt voor tekst en project én gaat desgewenst aan de slag als uw eigen personal assistant. Als een supereffectief duizenddingendoekje voor mensen die het al druk genoeg hebben.

De diensten en service van elizee:

Tekst: de juiste tekst op de juiste plek. Interviews, artikelen, subsidieaanvragen, webcontent, redactie. Websiteteksten met aandacht voor SEO. Jubileumboeken. Blogs en columns, een pakkende biografie. Advies bij het effectief inzetten van social media.

Projecten: Bedenken en regelen van speciale evenementen, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur, educatie of historie. Evenement, symposium, educatieproject. Als regelaar of extra helpende hand.

Personal assistant op het gebied van organisatie, pr/marketing maar ook op administratief gebied: adressenbestand actualiseren, gegevens invoeren, research en onderzoek. Notuleren en transcriberen. Ordening van systemen en databases. Veelzijdig en efficiënt.

Specials: Ghostwriter. Puinruimer. Chaosverdelger. Storyteller: samen op zoek naar de rode draad, het échte verhaal. WordPress site verzorgen, compleet met lay-out en tekst. Geen design, wel slim gebruik van de beste thema’s. Verbinder, fondsenwerver.

Voor wie?

elizee gaat graag aan de slag voor:
musea
galeries
stichtingen
theaters
schrijvers
filmmakers
kunstenaars
musici
ontwerpers
vormgevers
entertainers
cultureel ondernemers
ambachtsmensen

Staat u niet in dit rijtje? Prima, want ik hou eigenlijk niet zo van hokjes. Neem gewoon contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ik los graag uw problemen op!